Jag inledde sista april med en riktig skitdag på jobbet. Dryga två timmar i telefon med service desk pga datorproblem och uteblivna accesser, utspritt på 4 tillfällen, påverkar lätt humöret såväl som leveransförmågan. Och så frustrationen i att veta att den enda det påverkar i slutänden är mig själv för det är jag som blir försenad. Damn it.

Så det var ju tur att det var såna trevligheter som sedan väntade. Dåligt humör blev snart som bortblåst i grymt trevligt sällskap, härlig inramning och med lekande, skrattande barn kring benen. Helt underbart! Det märks att barnen, majoriteten (av storasyskonen) födda -08 nu kommit upp i en ålder (>3) då de behöver betydligt mindre uppmärksamhet och guidning i leken. 10 ungar lekte järnet och precis hur bra som helst. Fantastiskt att se, det var många glada föräldrahjärtan där igår… Så stora, duktiga och härliga ungar! Ja och så ett gäng småsyskon runt året också som behöver betydligt mer uppmärksamhet och tröstas med jämna mellanrum när de slagit sig/hällt sand i håret/tröttnat rent allmänt… 🙂

20120430-235305.jpg

Vi körde alltså lek och korvgrillning på en av familjernas innergård inledningsvis. Så himla trevligt! Helt otroligt att vi fått så stort och grymt härligt umgänge hemma på Kajen på så kort tid. Jag uppskattar det så enormt!

När klockan gått (väldigt fort) från 5 till strax efter 7 packade vi ihop oss och promenerade till Vinterviken. Perfekt tajming med Max sovtid som drog i sig en vällingflaska för att sedan somna i vagnen och sova resten av kvällen. Stella däremot var enormt taggad för brasan!

Hon samlade lite pinnar som hon preppade rishögen med och sedan kom lite kör (som var rätt tam) och sen – dags att tända. Spännande! Inledningsvis inte så stor tyckte Stella…

20120430-235312.jpg

Men sen tog det fart och bilden till vänster förevigade Stella själv med iPhonen från mina axlar. 🙂
Elden blev genast riktigt stor och inte minst varm och lite småstressade pressade vi oss bakåt igen genom folkmassan.

20120430-235318.jpg

Det var ordentligt mycket folk och fin sista april-stämning. Vi tittade inte superlänge utan rullade hemåt igen redan före 9. Då var Stella trött och myste ner sig i vagnen och somnade hon också. Det var vackert ljus på hemvägen och inte alls särskilt kallt – ovanligt fin vårkänsla för att vara valborg!

20120430-235325.jpg

Sen kom vi hem, flyttade över de sovande barnen i sina sängar och satt uppe och tog en kvällsfösare med två kompisar som följde med hem.

Vi är väldigt nöjda över vår supertrevliga valborg!