Det tog sig!

Jag fick i mig lunch, och fick lite energi.

20120606-194121.jpg

Gårdagslaxen, halv avocado – kids style. Mosat för att funka gott på finn crisp för lite mer smak.

Och sen gick vi ut, och sen gick vi inte hem igen. Det började med lek på torget. Vi träffade upp kompisar (till oss såväl som barnen), sprang på ytterligare dagiskompisar ihop med föräldrar, drack lite kaffe och lekte, och minsann började solen lysa rejält också. Jag som känt på temperaturen på balkongen fick ändå anpassa rejält när vi väl kom ut – av med skinnjackan och koftan och fram med kortärmat liksom. Hyfsad felbedömning. Skönt! Två timmars torghäng senare bunkrade vi upp med fika och gick till parken istället för trippel-familjs-fika. Livat värre, berättade papporna – vi mammor satt på en filt och pratade och tog hand om S som är två månader medan papporna underhöll övriga 5. Bra deal, inte minst då S sov hela tiden. 🙂 Sen följde vi med fam. G-L hem och käkade tidig middag.

Gott om energi senare – energi föder energi – landade vi hemma, just lagom till läggdags för Max och nu avslutar vi kvällen lugnt, tittar ut och njuter av att se hur nytillskottet på Kajen – Primo Ciao Ciao – gett området en ytterligare dimension och gjort det betydligt mer livat. Helt fullt på uteserveringen denna onsdagskväll – gotta love it!

20120606-194132.jpg

Själv ska jag jobba lite nu, för imorgon blir en upphackad dag då Max ska till ögonläkaren på morgonen.

Förresten, fira nationaldag? Näe, inget sånt. Det gör vi på midsommar istället. Och så ska vi ju ha Sverigetröjor på vid minst tre tillfällen de närmaste veckorna… EM-längt!