Jag tycker det är supersvårt med sommarkläder. På vinterhalvåret har jag inga problem med kläder utan har väldigt mycket samma kläder till jobb såväl som helg, till och med fester brukar vara utan större avsteg utan jag återanvänder mesta och bara matchar lite annorlunda, klär upp eller ner.

Men på sommaren tycker jag det är supersvårt med mellantingen. Med de där kläderna som är i min stil. Business Casual som andas after work, som jag brukar säga (även om det nuförtiden är ovanligt med det där med AW). Nej, det finns inte för sommarkläder. Jag har verkligen inte någon ordentlig stil då, och det är frustrerande!
Varje år när varmare väder närmar sig får jag ångest och har ingenting att ta på mig! I år är frustrationen ännu större, för när sjutton ska jag hinna gå och shoppa?

Men, om inte jag kan komma till affärerna så får ju affärerna komma till mig! Läs: min dator. Zara är en absolut favoritaffär och ikväll har jag chansat iväg en beställning på två klänningar och två toppar. Passar det inte är det bara att lämna tillbaks i butik – 30 dagars öppet köp, gillas.

Färgglatt, sommarfräscht, lättmatchat, allround. Hoppas jag dessa känns när de väl anländer. Ja, och att de passar förstås. Det är väl det svåraste i sammanhanget. 🙂

Gul (ovanlig färg i min garderob!) klänning med resår i midjan och djup ringning fram och bak – kan bli hit eller diss. Turkos klänning med resår i midjan och transparenta inslag, vitt linne i flera lager där understa lagret är rätt genomskinligt, svart t-shirt med öppen rygg.