När det regnade i förra veckan kunde jag konstatera att Stella inte äger några gummistövlar. Failure.
Men gummistövlar, hur kul att köpa? Allt som inte har Pippi Långstrump eller Kitty på sig utan är normala och lite ordentligare att gå i kostar runt 300:-. Jag tycker att det är dyrt för ett par så enkla skor ändå, som används så sällan. Nej. Jag blev irriterad och vägrade köpa.

Sen kollade jag in på sidan där jag köpte mina Hunter, Country Attire från UK. Och i den tråkiga konkurrensen här hemma kändes det ju hur kul som helst ändå – relativt alltså – att klicka hem ett par Hunter barnstövlar. De som landade hemma är lite nättare i modellen (fast okej då, sulan skulle kunna vara lite grövre) och kostade 23 pund (typ 250:-) inklusive frakt.

20120614-200545.jpg

De var ganska små i storleken, Stella har vanligtvis storlek 26 ungefär (hennes fötter är 15,5 cm) och jag tog 27:or. Jag mätte dem inuti till 17 så det blir perfekt – gummistövlar ska ha 1,5 till 2 cm tillgodo i början.

Stella godkände sina nya stövlar och konstaterade att de är springvänliga också. Dåså! Alla nöjda.

20120614-200540.jpg

Stella i klänning från Blingo (hållt i kvalitet och storlek i 1,5 år nu, då är det värt att det är lite dyrare – ja och för eko-tänket förstås), tights från PoP (samma där, de är lite VÄL dyra men helt överlägsna alla andra – lite tjockare passar svenskt klimat väldigt bra. Ja, också i juni, tyvärr), gummistövlar Hunter.