Det fick bli lekland idag, trots att alla vännerna kör Liseberg. Vi tror vi skulle göra oss en björntjänst genom att åka dit. Max som inte förstår att köa, att en karusell tar slut och att han dessutom inte skulle vara tillräckligt stor för att åka allt – upplagt för kaos.
Skulle säkert gå, men inte bäst för oss. Så vi tog Busfabriken i Halmstad istället, perfekt för båda kids. Vi hade visserligen en kaosartad upplevelse där förra året men i år var vi bättre förberedda.

De hade grymt kul och i år kunde jag krypa med helt i gångarna. Jätteroligt!
Roligast var ändå när Stella lyckades klättra upp för branta väggen i mittenbilden. Hon försökte flera gånger innan hon fattade tekniken med att klättra med benen, och då kom hon upp. Mäkta stolt. Duktig!
Det var jag och Stella som hängde idag, så himla kul – det blir allt för ofta bara H och Stella och jag med Max.

20120719-134610.jpg

Max då, jomen han var galen som vanligt. Det var inte direkt så att han höll sig i småbarnsavdelningen och lekte – han klättrade värre än värst som alltid, och var uppe i höga rutschkanor och tog huvudet före ner. Välkomna ännu fler bulor i pannan. Galenpanna. Bokstavligen.

Nu är vi nöjda med en kul utflykt, och rullar mot Stenungsund och kompisarna som droppar in från Liseberg framemot kvällningen.