Utan bild…

Igår morse undrade jag vad det var som lät… TV-n var ju av?
Tills det visade sig att TV-n inte alls var av. Det var bara ingen bild, utan bara ljud.

Jag vet att vi senast häromdagen sa att en ny TV inte vore fel, men det är absolut inget vi tänkt prioritera. Vi tittar liksom inte på TV, och inte film heller mer än någon enstaka gång. Fast vi skulle aldrig klara oss utan, det är inte alls aktuellt.

Så det var ju trist, och hur än det är så är det tråkiga pengar. En TV liksom. Värdelöst. Fast en 6 år gammal TV är inget man lagar numera väl? Och priserna på en större LED-TV är ju ändå okej.

Det värsta är kanske ändå tajmingen. H har 3 hela dygn själv med barnen framför sig liksom.

20120921-091517.jpg

Däremot har vi som tur är en TV i gästrummet. Tur är en underdrift, inte minst idag då jag måste jobba och Stella är krasslig. Hon klagade på halsont imorse, var labil och seg på samma gång och kändes lite varm. Då spenderas dagen såhär…

20120921-091611.jpg

Jag bryr mig (nästan) inte i vad det blir för TV, H får fria händer om han nu lyckas med ett sånt inköp under helgen. Bara den är riktigt tunn, och kanske större (46′?) och inte har svart ram. Skulle helst ha vit, men grå funkar. Helt utan ram hade varit nice men då pratar vi pengar för en TV som jag tycker är helt onödiga. I det här hemmet iallafall.