Hon har inte alls blivit besatt den där 4-åringen, än. Men bytt favoritfärg, från grön till rosa (att hon har svårt att skilja på rosa och lila är en annan sak). Visst tycker jag det är en fin färg (och hon får ju tycka och välja) – men lulllull har jag svårt för. Så när jag hittar sånt här – rosa men oemotståndligt – då passar jag på.

20121031-220538.jpg
Lindex, mjuk och fin, lekvänlig. 149:-

  1. Åh, vilken fin, och underbar färgkombo! Jag blir så trött på killkläder med dess dova, mörka färger. Har haft jättesvårt att hitta fina kläder till grabbarna nu i höst. :/

  2. Jättefin! Och de lär sig ju tyvärr rätt fort det där med tjej- och killfärger.. men kan lära om. Nu tycker Gustaf att rosa är en tjejfärg men då säger Filippa att “det finns inga tjej- och killfärger faktiskt”;-) Brukar sätta på honom så mycket rosa och rött jag kan, ofta ärvda strumpor, för han är ju så fin i det. Själv gillar han blått och svart mest dock.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig!