Redken och Lookfantastic.com

Jag använder i princip bara Redken till håret – det är absolut bästa produkterna. Jag har världens sämsta hårkvalitet så lita på mig… Vanligtvis ser jag till att bunkra under USA-resor men för första gången på länge är resurerna helt slut. Då sprang jag till min lycka av en händelse på ett tips om Lookfantastic.com och detta måste jag tipsa vidare om. 12 pund för en vanlig flaska Redken-schampoo som i Sverige kostar långt mer än det dubbla. Dessutom är det fraktfritt!

Just nu kör de dessutom en kampanj med 3 för 2 på Redken-produkter plus att man får en mascara från Maybelline. Trots att det inte var det när jag beställde så är jag mer än nöjd med priset och det var väl värt att vänta i ungefär två veckor på leveransen.
Hm. Ska jag beställa en omgång till på en gång tro…

20121115-222514.jpg
Volume schampoo och en real control inpackning. Favoriter varierar, jag har kört all soft, extreme, colour, blonde glam m fl – men just nu ser uppsättningen ut såhär.

Även t.ex ID-smink (BareEscentuals Bare Mineral) är billigt där, så jag hoppade till och med det snälla erbjudande jag hade från en vän som precis var i USA – det skiljer så lite så det var inte värt att låta honom leta på Sephora och ligga ute med pengar etc. Vid behov beställer jag utan tvekan från Lookfantastic istället.

Update: Det fick bli en omgång till, extreme schampoo, balsam och en volymspray. 300 kr tillsammans, enormt billigt verkligen!