Någon mer konsult här? Eller någon dom behöver hålla koll på sina timmar rent allmänt? Fått tips om en riktigt bra app för att hålla reda på den tid man lägger på olika konton. Ställ in fasta tider/längd du jobbat manuellt eller ticka igång den på morgonen, pausa om du går på lunch, stäng av när du går hem. Perfekt.
Min dag;

20121129-230027.jpg

Den tiden hade jag inte direkt kommit upp i om man hade mätt min sömn inatt. Vilket skämt. Barnens hosta tilltog och de var vakna i omgångar – jag var nog uppe en gång i halvtimmen, minst, hela natten.
Då är det tungt med en arbetsdag med 10+ timmar… Men det går. Helt sjukt egentligen vad man klarar av. Med halsont och huvudont dessutom. Ipren och koffein var mina vänner idag.

Barnens nya vänner stavas Mollipect och antibiotika (det senare bara Stella).

Mina krämpor som är lindriga ändå har övergått i rejäl förkylning med hosta. Så jag tjuvsmakar lite Mollipect jag med och hoppas på mer sömn inatt och tillfrisknande åt oss alla (och alla andra med värre grejer som scharlakansfeber, kräksjuka, bihålor och sånt).

Imorgon delar vi på vab-dagen så för min del gäller det att hoppa upp tidigt. Lite beroende på hur natten går förstås.. Det är jag och Max i dubbelsängen och han hostar och väsnas stackaren.