Radioskugga

Bloggen lider lite av mitt nya liv för tillfället. Vilket är konstigt, med tanke på att jag övergått till tvåminutersintervall om dagarna. Två minuter till dagis, ytterligare två minuter till jobbet. Två minuter till SATS, där jag körde kräkpasset med massa burpees och mountain climbers igår efter jobbet. Två minuter från SATS till kvarterskrogen för middag med granntjejerna igår kväll. Två minuter hem igen. Alltså, livskvaliteten…

Igår gick jag hem och käkade lunch, fattar ni vilken grej? Jag gick hem, käkade lunch, plockade ihop vissa grejer som var kvar från frukosten, körde igång en diskmaskin, satte mig ner med en nespresso och lite surf och gick tillbaka. Var tillbaks vid mitt skrivbord 45 minuter efter att jag lämnat det. Fantastiskt.
Jag kommer nog inte gå hem jätteofta, men när jag väl lärt känna kollegor osv så tror jag att jag skulle älska 1-2 hemmaluncher i veckan, 1-2 träningsluncher och 1-2 socialluncher. När allt landat. Oj, vad mycket det finns som behöver landa. Otroligt kul med allt nytt, jag ser inte ljuset i förstå-allt-tunneln än direkt.

Jag har några vänner som redan jobbar på samma ställe som jag och gulliga J gav mig en välkomstpresent igår – en otroligt fin kaffemugg! Förutom att den var superfin så känner jag mig nu verkligen som en anställd och inte konsult. Fast kaffemugg liksom! Inte illa. Stort tack Jesse!

20130214-220944.jpg

Radioskuggan då. Jo, mitt gamla nummer (och telefon) har blivit låst hos Telia, och mitt nya nummer (och telefon) är ännu inte aktiverad hos nya operatören. Så jag finns inte på något nummer alls och kommer inte åt varken privat mail eller annat under hela dagarna. Väldigt ovanligt och lite frustrerande. Så saknar ni kontakt med mig så är det anledningen! Snart kommer jag ut med mitt nya nummer och sånt. Hoppas på imorgon, jag har verkligen ingen lust att leva iPhone-lös hela helgen!