Badrumshängare

Länge sedan jag skrev något om inredning. Det är lite för mycket fokus på annat i livet. Men, en liten grej har gjorts i badrummet och jag måste dela med mig av denna fiffiga design. Den är helt tagen av fam. Ö som haft den här lösningen väldigt länge – och givetvis är det svärfar som, som vanligt, varit den händiga. Tack för inspiration Fam Ö och hjälpen farfarn!

Våra hängare var superfula och hela ”lilla” badrummet (gästbadrummet typ) – som är ganska stort ändå – kändes väldigt spartanskt. Vi behövde känna att något ”hände” på långsidan. Med en liten hylla som handdukshängare finns möjlighet att ställa något på som kan liva upp lite, göra rummet lite varmare och mer ombonat. Vad som landar på återstår att se – ett par ljuslyktor såklart, kanske en liten ram med ett foto (utan glas då…) eller dylikt också? Vi får se. Ett alternativ är att ta en tavellist och hänga upp och ner men då får man en liten kant fram och det behöver man inte ha med denna lösning som därmed känns lite renare tycker jag.

Lösningen – den är helt enkelt tillverkad av kapad golvlist (som kan fås i flera bredder, tjocklekar och typ av trä), ihoplimmad, målad svart och så är hängarna påskruvade. Fint!

20130226-220558.jpg
Borde ha knäppt från andra hållet också inser jag. Ajja, ni fattar grejen. Fyra hängare på halva delen av den, för att rama in lite.

Vid spegel och kommod har en mindre variant i samma stuk fått byta ut de fula hängare som var där innan. Fint och enhetligt i all sin enkelhet.

20130226-220548.jpg