Utlottning; Reebok tights och shorts

Dags för en tävling i bloggen! Inget mindre än ett par Reeboktights och ett par shorts från samma märke, från crossfit-kollektionen. Funkar såklart lika bra till vilken träning som helst (eller hemma att mysa i för soffpotatisen). Snygga som attan!

Storleken är en normal medium, möjligen lite stor sådan. 38/40 (/42, stretchiga!). Tightsen (värda 500:-) har grå botten och svart text, shortsen (värda 350:-) är orange.

20130320-203640.jpg

Jag fick de här godingarna i helgens goodiebag, men är inte så bekväm i tights så jag är en svartis nedtill… Därav att jag ger någon av er chansen att vinna dessa, skickas hem till dig med post (om du inte bor i närheten).

20130320-203647.jpgDetta blir snyggare på DIG!

Du behöver inte göra något särskilt – inte komma på någon klatschig formulering eller så – men en liten pepp-boost vill jag ha. Så, frågan du behöver besvara i kommentarsfältet är Vilket är ditt träningsmål i år?

Tipsar du om detta inlägg på din egen blogg så får du dubbla nummer i utlottningen.

Lottning sker om en vecka, onsdag den 27e mars klockan 21 – kommentera före det för chansen att vinna detta kit.

  1. Mitt stora träningsmål är Ironman i Kalmar. Tränar en del egensnickrad crossfit också så tightsen skulle vara sååååå coola.

    Tipsar om tävlingen på min blogg också. 🙂

  2. Mitt mål är milen under 55 min! Tränar löpning med focus på att springa olika lopp för första gångeni mitt liv .

  3. Wow vilken tävling! Kul… hoppas de kan passa mig <3 Mina mål är att bli uttagen till Rugbylandslagets mästerskap (EM å VM-kval) och där att hjälpa Sverige ta sig hela vägen till VM!! Och en massa andra små mål på vägen.. Hejja oss allihop – lycka till alla!

  4. mitt mål är att springa en halvmara på 2h någon gång under året. på lördag börjar resan med seedningslopp inför göteborgsvarvet. sen får man se hur många minuter som ska slipas bort under sommaren så jag klarar mitt mål under hösten! Självklart skulle det gå nån minut fortare i ett par snygga tights!

  5. Satte mitt mål till milen under 45. Ruggigt högt (lågt) satt, men inte omöjligt, hoppas jag! Satsar på att sköta intervallträningen till punkt och pricka, och till såna pass behöver man roliga kläder för att motivera sig!

  6. Mina mål är att tillsammans med min bästa vän ta vår träning till en ny nivå, att delge henne mina kunskaper om styrketräning och av henne få kunskaper och pepp gällande löpning. Detta genom att träna tillsammans 3 ggr i veckan med en kombination av styrke och löpning och sedan tillsammans kunna springa milen på 55 min. Förena nytta med nöje som gör det så otroligt mycket roligare….

  7. Mina mål är milen under 45 min och 10 chins. Detta genom att springa 2-3 gånger i veckan och stryketräning 2 ggr i veckan.

  8. Mitt träningsmål är att klara genomföra en tjejklassiker. Har tränat i ett par år men inte riktigt hittat det där målet som behövs för att kunna ta mig vidare. Men tjejklassikern kör vi på! NU kör VI

  9. Mitt luddiga mål är att få in träningen som en naturlig del av vardagen, inte något nödvändigt ont. Just nu är målet att fullfölja Lofsan och Idas löparskola och klara 5km om 4 veckor. Utefter vad tiden på 5km blir då sätter jag nog ett tidsmål somskall klaras efter sommaren.

  10. Jag har anmält mig till Tough Viking. Mitt mål är att ta mig runt banan och klara de flesta hindren!

  11. Mitt träningsmål för 2013 är att kunna (kunna=orka = förbättra teknik och öka i styrka samt uthållighet) paddla före jobbet 3 dagar/vecka i sommar. Tänk vilken start på dagen att gå upp i ottan, paddla i fina stockholm & sen äta frukost på bryggan. Då skulle dessa tights vara grymma att ha med i kajaken!

  12. Träningsmålet detta år är att komma igång med löpningen igen efter konstigt tryck över bröstet och dålig motivation förra året. Nu är Bricanyl utskrivet så jag hoppas kunna njuta av löpningen detta år och satsar på pb i midnattsloppet. Delar tävlingen på min blogg 🙂

  13. Mina mål är att genomföra Varbergsklassikern och att springa milen under 60 minuter. Tränar också på att träna med mening och inte bara träna för att träna.

  14. Mitt mål är att tycka att jag är jävligt snygg naken inför min utlandstermin i Argentina(VT14) som jag hoppas kommer spenderas i stor del i bikini. Vägen dit innebär en massa delmål, både mentala och fysiska. Ska ge löpträning en ärlig chans, lyfta tyngre i gymmet och kämpa på med vardagsträningen bestående av promenader och plankor.

  15. Mina mål i år är låååånga. Göteborgsvarvet, AIM i Sälen (med bästa vår IDA), Sälen halvmaraton och Lidingöloppet 30 km. Så jag kommer att slita träningskläder!
    Och den bästa träningen är den som blir av 😉

  16. Vill gärna vinna! Mitt träningsmål för i år är att springa milen på 50 min. Behöver därför ett par nya snabba byxor. 😉

  17. Mitt mål är att fixa Vätternrundan den 14 juni på 10 timmar tillsammans med gänget som jag är anmäld med och samtidigt ha roligt på vägen. Jag måste bara köpa en landsvägscykel till att börja med 😉

  18. Jag är gärna med och tävlar! Mitt mål för 2013 är att komma igång ordentligt efter benbrottet, fokusera på att träna rätt och förhoppningsvis åtminstone kunna springa tjejmilen i september! Att inte fokusera på det jag inte kan göra utan istället glädja mig över de saker jag faktiskt klarar av trots omständigheterna! Utöka hemmaträningen och kämpa på! =D

  19. Oh, ett par supercoola tights -kanske kunde de hjälpa mig på vägen mot mitt mål för i år. Halvmaraton i september. Har aldrig sprungit längre än en mil tidigare, så målet är att ta mig runt 😉

  20. Mitt träningsmål är att bli skadefi, har ett löparknä som inte riktigt vill ge sig. men nu har jag gett mig sjutton på att det ska försvinna genom att följa ett program där jag tränar upp mina svagheter i höft och knä samt mycket stretch.
    Så målet är att kunna jogga 5 km – 1mil utan att känna av mitt knä. 🙂

  21. Jag har två stora träningsmål detta år. Det ena är att springa Göteborgsvarvet (för första gången) under två timmar och mitt andra mål är att springa milen under 50 minuter.

  22. Mitt träningsmål är att hitta balansen mellan att träna hälsosamt och att överträna. Att träna på att vila! och må bra av det….

  23. Jag har olika mål och utmaningar varje vecka, men det är främst för att gå en kontinuitet i träningen. Att träna minst två ggr i veckan. Sen finns det ett mål o det är att springa 5 km under 30 min, och att orka springa i backar:-D

  24. Mitt mål för denna träningsvår är att springa 5km på 30min, med vårruset och blodomploppet som nedslag.
    Mitt mål för detta träningsår är att snitta på tre träningspass i veckan.

    Heja oss lofsianer 😉

  25. Mitt mål är, trots skadebekymmer i knä, att springa Sthlm marathon och därefter Tjejmarathon som uppladdning inför tre veckors vandring i Himalaya. Målet är att ha så kul det bara går under tiden 🙂 Tightsen vore super att ha när jag rehabtränar på gym.

  26. Så imponerad jag blir av alla starka tjejer som kommenterat här! Själv har jag inte kommit riktigt så långt än. Mitt eget mål är att ta mig igenom midnattsloppet i september på dryga timmen. Man måste börja någonstans!

  27. Pingback: Mot nya mål | Life of Lisa - feat. Stella By Stardust & Miracle Max
  28. Åh jag älskar dom där tightsen!! Håller tummarna för vinst..
    Mitt träningsmål för i år och helst till sommaren är att klara av att göra 3 chins på egen hand och viktade dips
    Det är bara att nöta nöta nöta 🙂
    Ha en skön helg!
    Jenni

  29. Jag har alldeles för många mål för att de ska få plats på den här sidan. Det är så när man sysslar med Crossfit. Man kan hela tiden bli bättre, men för att fatta mig kort
    40 kg snatch (tar 35)
    55 kg power clean (tar 50)
    1 muscle up (kommer halvvägs)
    Jag vet att jag kommer nå målen. Det finns liksom inget annat alternativ, men jag kan nästan lova att jag kommer göra det i de röda shortsen (om jag vinner). Så. Snygga.

  30. Pingback: Påminnelse: Utlottning om Reebok tights och shorts | Life of Lisa - feat. Stella By Stardust & Miracle Max
  31. Mitt ”stora” mål för 2013 är att genomföra Sthlm maraton, känns läskigt utmanande

  32. Mitt mål är att komma tillbaka efter min graviditet. Jag jobbar på att kunna springa igen, och siktar på vårruset i maj och sen midnattsloppet i höst!

  33. Pingback: Vinnaren av tights och shorts | Life of Lisa - feat. Stella By Stardust & Miracle Max
  34. Tänkte bara (om man får) tipsa om att jag också lottar ut de där kläderna + tröja och skor på min blogg 🙂

    Vinnare dras näst vecka 🙂

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *