Jag är ytterst sugen på vårshopping. Suget minskar visserligen rejält av att det fortfarande är fotriktiga skor och dunjacka som gäller, men om några veckor kanske?

Något som ökar suget ytterligare är ju en viss öppning i Stockholm imorgon, efter starter i London och Köpenhamn. & Other Stories öppnar imorgon på Biblioteksgatan. Den här lektyren kunde ägna mig åt på jobbtoaletten idag. 😉

20130321-131135.jpg

Jag älskar COS och är ytterst nyfiken på vad H&Ms nyaste märke & Other Stories kommer bjuda på. Givetvis har jag spanat lite på hemsidan, men det är svårt att få grepp om kläder på nätet, tycker jag. I förra veckans fredags-Expressen (ja, jag läser den ibland, jag erkänner) fick Noomi Rapace utmärkelsen som snyggast i veckan med en klänning från just & Other Stories. Så det bådar ju gott!

20130321-131128.jpg

Jag kommer inte köa imorgon, och med tanke på hur sällan jag är i stan med shopping på agendan (är jag där så är jag det för träning och/eller middag) så kan det dröja ett tag. Lördag den 6 april när jag ska njuta tjej-shopping-dag kanske? Vi håller tummarna för att det är vår då!