Jag har tagit ledigt ett par dagar den här veckan. Torsdagens halvdag har fått bli heldag och onsdagen har fått bli helt ledig den med av bara farten. Underbart! På torsdag lunch åker vi ner till Småland, men tanken på onsdag var kvalitetstid med Stella, bara vi två. Jag hade ganska höga ambitioner och har kollat dygnskryssning, Kolmården och en hel massa annat – men allt ”extra” för barn pga påsklov drar igång först på torsdag. Så jag har börjat tänka om.

Börjat tänka lugn morgon med långfrukost, träning, massage, utelunch helt själv (jag gillar det). Och sedan hämta barnen efter Max lunchsovning, vid 13-snåret, och ta med dem båda på bio. Visserligen kanske inte Lilla Anna och Långa Farbrorn är jättekul för Stella men det skulle bli debut för Max så det är nog max vad han klarar, och hon kan säkert tycka att hela konceptet är mysigt ändå.
Kanske lite win-win på den? Dessutom har de missat förskolan massor på slutet pga alla vattkoppor, och vi har en lång, ledig helg framför oss med möjlighet till kvalitets- och kvantitetstid, så…  Hm. Kanske en halv dag åt mamman och en halv åt mamman och barnen helt enkelt.

Sånt funderar jag på ikväll. Ifall ni undrade.

IMG_0185 - Kopia
I en dans för två år sedan.