Min egendag

Som blir halv. Jag sitter nu och inväntar att någon ska servera mig kaffe (men eftersom jag är hemma själv så innebär det att jag själv måste lyfta på rumpan och göra det, få se när det blir), efter en god lunch hemma. Jag är rätt avslappnad.
Inte bara därför, utan för att jag just avnjutit en dryg timmes massage på Hangtang Wellness. Njutit och plågats, ska det förresten vara. De kan att hitta de där punkterna/områdena kan jag säga!

20130327-123259.jpg

Innan dess avslutade jag precis ett träningspass med att köra lite foamroller. Det har jag faktiskt inte testat förut. Alla i träningsvärlden har pratat om detta redskap ett tag men jag går ju omkring och tror att jag är så mjuk och rörlig/smidig (för att när jag sedan kommer iväg på massage snabbt inse att så inte är fallet) så jag har inte kommit mig för. Nu grabbade jag den och drog igång Casall-appen på telefonen och körde några övningar därifrån. Smart grej.

20130327-123313.jpg

Passet var annars ett cirkelpass med mest en massa bekanta övningar trots att det var det fjärde och sista nya passet för min sista PT-månad. Bra puls och intensitet, och en skön inledning på dagen! Alltså, morgonträning är verkligen inte min grej, men morgonträning som inleds vid 08.30 kan funka. Väldigt själv var jag i gymmet också, och det var ju skönt som omväxling!

Inte en helt fel dag direkt, en välutnyttjad egen halvdag av semester. När jag väl fått den där kaffen (det verkar dröja?) ska jag samla ihop mig själv och gå och hämta barnen. Eftermiddagen njuter vi ihop och jag VET att det är fantastiskt väder men vi ska ändå gå in och hänga i en biosalong. Det blir premiär för Max, spännande värre. Dramat som kommer infinna sig om han tröttnar och Stella inte får se klart filmen utan måste gå därifrån? Det vill jag inte tänka på. Vi hoppas på hit för båda helt enkelt.