Oj vad mysig eftermiddagen med barnen blev idag! Lika jobbigt som jag faktiskt upplever stressvardag (dvs hämta-laga mat-stävja syskonbråk-osv) nu, lika mysigt är det när man hänger och går mer in för det. Har möjligheten, ska jag kanske säga.

För Max var det biopremiär så en 45-minuters film med Lilla Anna och Långa Farbrorn var helt lagom. Han tyckte det hela var supermysigt, satt tyst och fokuserat hela tiden (när han inte glatt kommenterade handlingen, lilla snackpåsen…) och ja. Det var en hit.
De var så fina, bästa syskonen, när de satt där och tittade och småskrattade och åt sin varsina Renee Voltaire berry boost – tack för bra alternativ till snacks, Filmstaden!
Även Stella gillade filmen. Själv tyckte jag att de delar jag var vaken och såg (dvs första och sista kortfilmen ungefär) var småtrevliga ändå, även om jag inte kunde låta bli att fundera på anledningen till att Lilla Anna pratade skånska. Har ännu inte kommit på ett enda argument.

20130327-224721.jpg

Sen åkte vi hemåt i sakta mak, tog en fika på Waynes (jag var ful och hade smugglat med en Raw Bite Coconut åt mig själv – gott) och sedan hem för att laga middag. Vissa delar av den iallafall. För en stund senare kom vännerna med en rökt lammfiol under armen (typ) och vi mumsade löjrom följt av den där fiolen med rotsaksgratäng med chevre. Jag gillar påskhelgen som redan kan kännas som att den är här. Alldeles väldigt.