Mer kvällspromenad åt folket

Det ÄR ju bara så mycket värt att komma ut på en promenad på kvällen. Snacka av sig med någon kompis, gå fort och ta i i backarna så man faktiskt blir sådär riktigt trött av det, pausa från hemmet som ändå mest bjuder på en trött soffa den tiden om kvällen. När barnen somnat.

Jag är inte så bra att ta mig för de där promenaderna men jag börjar ana lite mer regelbundenhet – och det har såklart med våren och ljuset att göra. Det lockar betydligt mer än mörka vinterkvällar med opålitliga vägar. Ännu viktigare anledning är såklart möjligheten till trevligt sällskap – det är fler än jag i grannhusen som fått promenadsug.

Sen är det ju så fantastiskt fint också.

20130505-220243.jpg

20130505-220250.jpg

Kvällssolens effekt på Årsstabron – värmande rött, så fint!

20130505-220256.jpg
Inledningsvis (19.40) en rätt högt stående kvällssol. 

Jag kom hem fylld med energi men rätt trött i kroppen faktiskt, efter backiga 7,6 km. Med det summerar jag en alldeles särdeles härlig helg. Idag har det varit torget som bjudit på häng och umgänge (som vanligt) efter att vi kom hem ifrån skärgården vid lunch. Sol, värme, härliga människor och glada barn – det är det vi behöver för att njuta som mest. Som idag då. Eller ja, hela helgen om jag ska vara ärlig.

Följ mig!

Mer läsning...
Det har blivit 1 juli