Testpatrull för LifeProof

Ikväll var jag och barnen inkallade som testpatrull. Vi var såklart redo för detta ärofyllda uppdrag, och med namnet iKladd som vi enades om vid frukosten imorse gjorde vi oss klara. Barnen då framför allt.

20130618-220624.jpg

Vi inledde med fint uppdukad mellis och det ser ju rätt lugnt ut på bilden – men jag kan lova att de här gästerna (som bestod av ett gäng bloggbarn med tillhörande föräldrar) nog var de utan konkurrens stimmigaste som vistats i dessa kontorslokaler någonsin. Kaoset.

20130618-220638.jpg
loggarna: Clara, Sara, Lofsan, Britta, Karin och Ida-Maria. Jag hann nästan säga hej till alla. Men bara nästan. Kaoset.

20130618-223337.jpg
Charmiga värre! På riktigt alltså. Hopp och studs och plinkiplonk och rulla lite på golvet.

Det vi skulle testa var LifeProof – helt unika produkter för att skydda produkterna i Applefamiljen såväl som Samsung. I vårt hem används iPhone och iPad intensivt och glatt av barnen och vi har inte varit helt förskonade från kross-skador. Fast vänta förresten, är det jag själv som stått för de värsta krossen? Ja, just ja.

Med LifeProof som skal behöver man dock inte oroa sig. De klarar vatten, snö och kyla, stötar och ja – allt. Man kan till och med ha skalet på och fota under vattnet. Hur coolt?

Barnen testade just detta, i ett gäng stationer. De testade vad som krossades av äggen och telefonen – såklart ägg. De doppade telefonen i frukosten – filmjölk och gröt, och testade sjunkförmågan. Ännu mer testades just denna förmåga i stora vaser med vatten. De sjönk såklart (när de inte skyddades av specialprodukten “flytväst” – lystring båtfolk!) men klarade för övrigt den mycket olämpliga behandlingen. Jag har förresten en iPhone som badat i Hellassjön också. Inte heller där kan jag skylla på barnen. Chokladpudding, pasta och ja – efter idag kan vi intyga om LifeProofs förträfflighet och motståndskraft till alla vardagliga inslag.

Eftersom vi fick med oss ett fodral till vår iPad hem kan den nu fortsätta testas, och då på det allra mest intensiva sättet då det blir i verkligheten av mig. Tydligen största utmaningen, säger erfarenheten, dagens testning till trots.

20130618-220650.jpg
Max var inte lika intresserad av att testa kladdet, som han var av att glida omkring och provsmaka grejerna. Lika bra det, han kan ha lite svårt att förstå skillnaden på min iPhone och de med skal på som vi idag testade…

En riktigt klockren produkt, inte minst för barnfamiljer (och de med lika klantig förälder som i den här familjen).

20130618-220856.jpg


Tack för idag – ett riktigt roligt event av Springtime PR och en grymt smart produkt av Lifeproof!

Följ mig!

Mer läsning...
november Åre
5 tips från mig till dig