Crocs & &OtherStories

De där klack-Crocsen jag fick hem – jag måste skriva om dem en gång till. Jag gillar dem verkligen! De är så galet sköna, en fröjd att ha på fötterna. Lätt masserande (ja, på riktigt!) under och mjuka med schwong liksom. Öppen tå och korksula känns somrigt, skinnöverdel i svart bekvämt och sobert, 7 centimeters kilklack uppklätt.

Vem hade trott att ett par Crocs skulle passa till en lite mer business-mässig stil?

20130628-002543.jpg
Linne COS, kjol & Other Stories.

Apropå det, så är kjolen ovan verkligen en favorit. Jag blev kär i den direkt jag såg den på & Other Stories och gillade egentligen den i knallorange bäst. Jag älskar orange. Men sen såg jag samma variant i klänning och då fick det bli den också. Så jag köpte hem båda kjolarna samt klänningen och valde länge och väl. Det fick bli klänning och blå kjol till slut.

20130628-002947.jpg

Än så länge bjuder sommaren på väder där kläderna funkar, vi får hoppas att det fortsätter så!