Sensommardag med dagen-efter-kräftis-känsla

Alltså, OM vi varit trötta idag, efter en inledningsvis pigg förmiddag i det fantastiska sensommarvädret. Efter gårdagens målning (som jag inte bidrog med alls igår) och för vissa ännu händigare även snickrande vankades nämligen kräftskiva.

20130825-205656.jpg

Så det är därför vi är trötta. Vilket kan låta aningen värre än det är. Redan strax före 12 avslutade vi efter en supertrevlig kväll med mer sörplande av kräftor än snapsar. Hattar och sånghäften gick dock åt ihop med typ ett kilo kräftor var åt de som åt mycket. Inklusive mig. Kräftor är galet gott, och jag älskar pillet runt omkring också. Mycket jobb för lite mat är bara positivt.

20130825-205706.jpg

Idag fick jag för övrigt bistå med målandet. Kul!

Stella hängde kvar med vännerna på Vindö lite längre och kom hem på kvällningen när vi andra redan varit i stan i lite ärenden några timmar. Så det blev en kväll med cykling hemma på torget, inte fel. Luftballongerna över söder sjunger nog på sista versen nu, denna sista hela helgen i augusti och därmed väl sista riktiga sommarhelgen.
Tänk att även sensommaren är lika härlig som hela sommaren varit – inklusive försommartider. Jag älskar på ett sätt hösten när den kommer och kan se fram emot den – men härliga dagar med värme och enkelt liv vinner ändå med längder och värmen och den blå himlen är välkommen att hänga kvar så länge den bara vill.

20130825-205715.jpg

Följ mig!

Mer läsning...
Om sommarminnen och barndomsminnen som skapas