Parallella liv eller De fantastiska mötena eller Identiteten

Idag kan ni hos Clara läsa om söndagens event, och hon skriver så sjukt fint om gruppen och vad den och Lovisa gett henne. Samma som det gett många andra, om än på lite olika sätt och i olika riktningar. Läs. Jag blev tårögd.

Det där som ibland kan sägas syrligt att man verkar ”leva parallella liv” (ett riktigt och ett extra på nätet) är ingen konstig kommentar från någon som inte har den dörren öppen. Men vad jag tycker att är så häftigt är att de där ”parallella liven” ju inte är parallella. Inte på något sätt. De vävs ihop, konstant, mer och mer och fram och tillbaka. Parallella kan ju också betyda dubbelt, och så är det för mig. Jag samlar på upplevelser, jag tror på fullaste allvar att alla möten har något att ge mig, alla människor något att lära mig (utan att för den sakens skull behöva älska alla). Att ha dörren öppen för nya möten och människor, med andra bakgrunder och erfarenheter än mig – det ger möjligheten till dubbelt upp snarare än parallellt. Snacka om att maxa livet!

En relation kan börja i ett gemensamt intresse och växa till mer. Precis som vi med vissa vänner kanske har en relation som grundar sig i geografi och omständigheter och på vägen växer med gemensamma såväl som separata intressen. Ingen början eller fortsättning är fel. Båda möjligheterna och grunderna är bra.

Sen är det ju intressant också för det där med sin identitet. Att förknippas med olika saker i olika sammanhang kan ju, om man är lite medveten och öppen emot sig själv, hjälpa en att själv växa sig stark i sin egen identitet. Vad vill jag förknippas med, vem är jag? Hur ser de på mig – är jag den personen?
Det enda jag tycker är viktigt är vara sann mot sig själv, att jag är sann mot mig själv. Att jag inte målar upp en bild av mig själv som inte stämmer. Inte i bloggvärlden, inte i träningsvärlden, inte i livet.
Däremot har jag sidor och intressen idag jag inte kommer ha för alltid, och nya kommer tillkomma. Det är ju en evig resa, det där med livet. En resa jag älskar, enormt. Jag lär mig och utvecklas, och njuter. Hoppar på, följer med, sitter i förarsätet.

20130917-191454.jpg
Vännen, partytjejen, balanssökaren, tänkaren, resenären, frun, livsnjutaren, matnörden, energiknippet, löparen, träningstjejen, mamman, innebandyspelaren, …

Följ mig!

Mer läsning...
ersättning vid försenat flyg
Och så kom Coronan