Medley och cherekringar

Jag har väldigt många gånger pratat om ”cherekringar” som är armpuffar barnen har när de badar. Det unika med dem är att de är runda och får en tyngdpunkt väldigt långt upp mot huvudet så barnet kan simma otroligt enkelt och ”viktlöst”, och lätt gå från rygg till mage osv. Våra barn har börjat simma med dem när de varit runt 9 månader och alltid betett sig som små fiskar i vattnet och älskat sin frihet där. I vårt kompisgäng ser det ut som nedan – man kan tro att bilden från Toscana i somras är reklam för dessa ringar. 🙂

20131006-215936.jpg

Igår när vi var i Tyresö aquarena så såg jag att ett annat märke kommit med liknande ringar. Märket är Medley och priset 199:- vilket är 100:- billigare än Chereks. Cherekringarna är värda varenda öre men det är bra om den här typen av ringar blir ännu mer tillgängliga för fler barn. Jag har inte lyckats hitta dem på nätet men kanske hittar de iallafall hem till fler och fler badhus nu.

20131005-163333.jpg