Jag har visst inte bloggat på några dagar, konstigt!
Det har ju dock varit lite intensivt de senaste dagarna. Jag försöker att inte ta upp telefonen igen efter att jag lagt mig och jeez vad gott vi sovit på slutet och efter hyfsat tidiga kvällar. Barnen dynar in länge varje morgon så vi får väcka dem vid 07.15 efter att själva ha vaknat av väckarklockan 15-30 minuter tidigare – det är så skönt! Sen kan det väl kanske inte ses positivt att jag kläcker ur mig sköna kommentarer som ”oj vad trött jag är, det verkar som att ju längre och bättre jag sover desto tröttare blir jag” till kollegan med en sömnstrulandes 5-månaders hemma. 🙂 Populärt!

Annars har jag varit mycket med barnen, en Max som slår sig som vanligt – som sprang in i en kant hemma och drog på sig feta blåögat och dagen efter råkade ut för en liten bussolycka då en chaufför tvärnitade varpå han flög ur sin vagn (sovandes) och landade hårt på golvet 1,5 meter ifrån vagnen. Stackars! Han klarade sig bra men jag blev lite stukad av att inte få någon korrekt reaktion från chauffören (ursäkt/hur gick det?/etc) och att inte få hjälp av en enda person på den rätt fulla bussen trots att jag hade ett hysteriskt gråtande barn, en vagn och en orolig 5-åring att ta hand om. Folk!?
Stella har varit hos tandläkaren, gapade stort och fick beröm för fina tänder. Barnen har varit bästa kompisar vilket inte alltid innebär mindre gråt (det blir rätt intensiv lek, minst sagt!), såväl som bråkat och ställt sin mamma på prov stundtals. Jag har tränat, ätit god mat på Rhino och kompispratat, och förstås rivit av ett par Homeland-avsnitt.
Och så har jag bokat hotell en natt i Doha (Qatar) och i Val Gardena i Italien i februari. Vi blandar och ger.

Ni då, vad gör ni? Det är verkligen höst- och vardagslunk nu, visst?

20131010-084027.jpg