Jobs på bio en vanlig ovanlig tisdagskväll

Ikväll har jag varit på bio, något som inte händer särskilt ofta. Jag är ingen filmälskare rent allmänt så bio är inte så högt prioriterat. När vi har helg-barnvakt, vilken är den typ av barnvakt vi brukar kunna få ibland snarare än vardagar, så föredrar vi att äta gott och prata med varandra.

Anledningen till biobesök en enkel tisdag var att jag blev medbjuden av min man på förhandsvisning av Jobs, ett jobbrelaterat event. Vår snälla kompis Mackan tvekade inte att komma över och barnvakta några timmar – Tack!

Som det Apple-fan jag är gillade jag massor att få en ännu bättre bild över magiska Steve Jobs (som gestaltas av Ashton Kutcher) och det stordåd han gjort i att skapa Apple och återuppliva det inte minst. Inspirerande, jag fick lust att gå hem och tänka kreativt – i flera minuter tills jag landade åter i min ganska fyrkantiga fantasi och insikten i att ganska tydliga ramar passar mig bra jobbmässigt. Jag nöjer mig med att sukta efter nästa gadget från Apple (en macMini kanske?), även om den inte är lika cool som den hade varit om Steve Jobs fortfarande varit i livet – det är ju något jag minst sagt inser efter att ha sett filmen.
5 Reasons Why Ashton Kutcher’s Steve Jobs Movie Will Probably Be Terrible
Summerat så var filmen var bra och sevärd, men lite seg stundtals, och biodate en tisdag kändes lyxigt värre.