Och då syftar jag inte till de (ganska få?) som återgått till arbetet idag uta oss här. Jag har inte hunnit/orkat/prioriterat att blogga, men vi gör inte så mycket mer än att vila, äta mat, bada, träna (yayy äntligen! Yoga imorse och Lofsans benpyramid i eftermiddags) och sola. Eller ja, ligga i skuggan med spf 30, same same.

Kanske mer rapport imorgon, vi får se.

20140102-235052.jpg

20140102-235059.jpg

2 Comments

  1. Fast det är väl precis rätt prioritering tycker jag. På resan är det ju ändå semestern ni väntat på. Nu är den här – så himla grymt!

    • Jag älskar att skriva ner våra upplevelser och tankar kring dem i bloggen – men dagar av ren semesternjutning är hjärnan bara upptagen av det såväl som i princip helt tom så det ger ju inget med blogg då för någon, haha 🙂
      Tack snälla! Kram

Write A Comment