Bowling för hela familjen (eller bara vuxna)

När jag nu äntligen återkommit till hemmet och normala dagar igen efter alla resor de senaste månaderna så ser jag fram emot att kvalitetshänga hela familjen.

Något vi gjorde med barnen för första gången för någon månad sedan är att bowla. Tidigare har de känts för små, men nu vid 3 och 5 kan de båda behärska att kasta klotet nedför rännan och få ”vinst varje gång” med hjälp av stödväggar på sidorna.

20140322-075800.jpg

Det var en så otroligt mysig kväll som uppskattades massor av alla, och jag tror att bowling kommer att bli ett återstående inslag för oss på helgkvällar då vi längtar efter något lite extra. Är man på plats på seneftermiddagen snarare än kväll är man också där före de vuxna sällskapen – för annars är ju bowling en aktivitet som är kul även i sällskap med sina vuxna vänner.

20140322-075808.jpg
Förra helgen var Stella på bowlingkalas för en dagiskompis som fyllde 6 år. Tiotalet barn hade (enligt morfarns rapporter till den resande mamman…) grymt roligt och åt hamburgare, fikade och bowlade i två timmar – klockrent! Senaste barnkalaset hemma insåg vi att det är klart värt att leasa ut kalasgrejen till en arrangör – inte särskilt mycket dyrare än ett hemmakalas men väldigt mycket roligare. 

Apropå att köra liknande grejer bara vuxna så körde vi en helkväll på Ballbreaker  med några kompisar för ett par år sedan. Jaktsimulator (alltså, så sjukt kul!), fotbollsspel och annat roade oss i flera timmar. Att göra sådant utan att det behöver vara ett jobbevent skulle jag vilja prioritera oftare!

20121028-190247.jpg
Början på en kväll med temat Jakt, arrangemang i Klubben.

_________________________________________
.