Sommarkväll och sommarpromenader

Vi kom iväg från Götet runt 11, mötte upp barnen i Jönköping ett par timmar senare och åt lunch, och anlände Stockholm vid 17. Lite tråkigt med en hel dag i bil, inte minst när solen strålar och det är 25 grader i skuggan. Synd att det är så långt till Göteborg, annars skulle vi vara där oftare!

Vi hann dock med både rolig utelek och att bli lite osams jag och barnen. Suck. Så när Henke kom hem från Bajenmatch (och barnen fortfarande var vakna och låg i varsitt rum och ropade om mer mat – ungefär en halvtimme efter att jag dukat av middagen under tydliga instruktioner om att det var kvällens sista mat – orka?!?) tog det inte många sekunder innan jag befann mig utanför dörren redo för en promenad. Motivationsfaktorerna kan ju variera och även om jobbiga läggningar kan vara en bra sådan så finns det andra anledningar som är än bättre. Som att man mår så otroligt bra av en promenad, inte minst efter en stillasittande dag. Eller att kvällarna nu är fantastiska. Ljusa, vackra och ibland väldigt varma. 23 grader ikväll vid 21 när jag njöt av utsikten nedan. Att tankar är så bra och att podcasts så värda att lyssna på.

20140608-214446-78286345.jpg

Förra sommaren körde jag en utmaning som bland annat innebar att ta fem promenader i veckan. I år ska jag inte köra någon sådan utmaning men jag ska påminna mig om hur värt det är att komma ut, om det så är tidig morgon, under en lunch eller sent på kvällen. Hur värt? Värt!

Följ mig!