Reseinspo: Veckans reseblogg!

Jag – eller alltså min blogg – har blivit utsedd till “Veckans reseblogg” hos Reseguiden.se. Titta in här för att läsa hela intervjun med mig!

Så om det i och med det tittat in någon ny läsare som gillar det där med resor så uppmanar jag dig till att botanisera under kategorin Reseinspo, på sidan Lisa & resorna eller helt enkelt bland kategorierna i menyn ovan eller i sökfunktionen.

Eller så hänger du bara med helt enkelt, inte bara för resornas skull utan för den positiva livssynen och energin rent allmänt. Varmt välkommen!

Veckans blogg

 1. Grattis vad kul! Jag är ju en av dina läsare. Så kul att läsa om tips för barn och resor och allt möjligt. Grattis till huset också! Vi gjorde precis så vid skolstart. Lämnade en älskad lägenhet och grannar på Gärdet med 10 min till jobb och dagis och Djurgården. På sommaren är hus överlägset bäst och alla barn och gäster får plats. Allt har sin tid och sina fördelar.

  Har precis köpt biljetter till Phuket i februari. Har varit där två gånger tidigare och en gång på östkusten. Det var senast 2007 och innan barnen så då var det mest dykning, snorkling och party. 🙂 Tror att Koh Lanta och Charlies Beach Resort på Koh Muuk kommer att få ett återbesök. Behöver tips på bra boenden med barnen. Tänker oss 3-4 olika ställen under en 15 dagars period. Har du tips på bra boenden eller öar? Har du några tips och guldkorn att dela med dig av?

  Kram Lisa G

  1. Hej och tack!
   Roligt att du hänger kvar här (och att du gillar både ditt och datt). Känns kanon med huset, allt har sin tid och allt har sina för- och nackdelar. Skulle ju dock inte flytta om det inte kändes som att massor blir (ännu) bättre. Allt utom restiden, men å andra sidan är dagens 4-minuterspromenad hyfsat svårslagen 😉
   Så himla svårt, tycker att saker ändras så snabbt – en strand kan gå från öde och grymt bra till att få mindre kul publik eller stora komplex på bara något år… Och så är det ju lite beroende på kidsen också och vad de roas av.
   Vi gillade också Charlie beach massor, grymt härlig ställe på alla sätt och vis!
   Hm, guldkorn annars är lite svårt. Älsk-älsk-älskade Koh Lipe men det är lite långt dit + att det finns få (charmiga) ställen med pool..
   Kör ni Koh Lanta så är Klong Nin ljuvligt och inte så långt ifrån Saladan ändå – och Long Beach är ju aldrig fel. Har själv inte bott på Lanta Miami (utan på sämre grann-stället som iofs hade en fin pool) men det såg superhärligt ut för att vara någorlunda budget-ställe.
   Sen tycker jag att Railay beach är väldigt vackert och härligt, iallafall om man bor på West.
   https://letsgoexplore.se/2012/01/28/sand-sea-resort-railay/
   HOppas ni hittar något bra!!
   Eller det är klart ni gör, det lär bli en ljuvlig resa. Kram!

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ mig!

Mer läsning...
The Winery Hotel – ett snyggt hotell i Stockholm med vinproduktion och industriell edge