Reseinspo: USAs västkust, Grand Canyon och – Utah?!

Som jag skrivit om några gånger på slutet så är vi väldigt sugna på roadtrip i USA nästa längre resa. Jag blir inte desto mindre sugen av att läsa om att Annika är där med sin familj och har det hur grymt som helst. De är i San Francisco i detta nu, in och inspireras!

Något jag blivit extra inspirerad av under deras resa är annars nationalparkerna. Det finns väldigt många sådana i USA och canyonerna tycker jag är extra mäktiga. De har varit på några jag inte hört talas om innan – Bryce Canyon, Zion National Park och The Arches  i Utah. Utah?! Vad? Jaja, jag känner absolut att jag får lägga till Utah på listan och funderar på hur man kan lyckas ta omvägen dit på något vis dagen då USA roadtripen blir verklighet.

Jag har varit i Los Angeles och Las Vegas ett par gånger, och en gång tog jag en helikoptertur från Vegas till Grand Canyon. Vi svepte över Hoover dam, flög in över de coola klippformationerna och landade för en promenad i flodravinen. Mäktigt var ordet.

grand-canyon-1-av-5  grand-canyon-3-av-5 grand-canyon-4-av-5 grand-canyon-5-av-5