Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Jag vet. Det är en ganska fånig helg, helt direktimporterad och adopterad från USA och utan någon som helst tradition i Sverige… Men många barn älskar att få klä ut sig och jag har inget emot nya traditioner som lättar upp i tider som går mot de allra gråaste. Vi har inte haft några bus-eller-godis-besök men däremot har barnen haft halloweenfest med disco och maskerad. Max till och med två dagar då de fick vara med på grannavdelningens festligheter redan i onsdags. Han var inställd på att gå som skelett och har övertygat gått runt i kläderna i flera dagar hemma. När det väl blev dags föll dock valet på djurtema istället. Varken den läskigaste typen av kanin eller katt direkt… Men galet gullig i sin gulliga uppenbarelse och självklara självkänsla.

Följ mig!

Mer läsning...
Tankar om ett barn till