Jag vet. Det är en ganska fånig helg, helt direktimporterad och adopterad från USA och utan någon som helst tradition i Sverige… Men många barn älskar att få klä ut sig och jag har inget emot nya traditioner som lättar upp i tider som går mot de allra gråaste. Vi har inte haft några bus-eller-godis-besök men däremot har barnen haft halloweenfest med disco och maskerad. Max till och med två dagar då de fick vara med på grannavdelningens festligheter redan i onsdags. Han var inställd på att gå som skelett och har övertygat gått runt i kläderna i flera dagar hemma. När det väl blev dags föll dock valet på djurtema istället. Varken den läskigaste typen av kanin eller katt direkt… Men galet gullig i sin gulliga uppenbarelse och självklara självkänsla.

Följ mig!

Mer läsning...
Tankar om ett barn till