Att turista och se sig om är fantastiskt. Känna in ställen, uppleva såväl historia som nutid. Sedan är det ljuvligt att landa på ett härligt ställe också, och bara vara. Vi kan väl helt enkelt säga om Miami att det är just det vi gjort här. Miami Beach rättare sagt, och vi tog sikte på södra delen – Miami South beach. Snyggt, fantastisk strand, oräkneliga barer, caféer och restauranger och allmänt posh. Det kostar men oj vad det smakar. Älskar’t. Det är inte sista gången vi åker hit. Perfekt för ett skönt höstlov om några år, tänker vi. En utmanare till Dubai i den kategorin.

Gårdagseftermiddagen spenderades på stranden och vid hotellets pool, och på kvällen gick vi ett kvarter bort och landade då på Lincoln Street. Det är en gata utan biltrafik full med uteserveringar och kantad med snygga butiker. Fab!
Jag måste förresten nämna HMs butik i en gammal teater, Lincoln Theatre. Så. Sjukt. Cool. Kolla skärmarna bakom kassorna – alltså jag dör vad snyggt!

IMG_6268.PNG

IMG_6259.JPG
Vi käkade en god grillmiddag och hade det gött, Max la ner huvudet i mitt knä och somnade (alltså hans sömnförmåga..!). Kanske borde vi haft med vagn åt honom men att bära honom hem sovandes ett par kvarter funkar det med.

Mer Miami än så har vi inte ambitioner att se. Men en sak stod på min bucket list – att se Miami vakna i soluppgång genom springturism. Så det gjorde jag – bildbomb i nästa inlägg.