Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Alla som säger att morgonträningens vara eller icke vara handlar om att bestämma sig har fel. Om de är morgonpigga alltså. Är man inte morgontrött förstår man inte skillnaden, vad det innebär. Jag vet för jag är morgontrött. Något så enormt. Men här sitter de sex timmarnas tidsskillnad fortfarande i på ett lite lagom sätt. Ett väldigt positivt. Jag är trött runt 22 och somnar utan problem. Underbart. Jag vaknar runt 6 och är pigg, iallafall tillräckligt för att undra vad det ska vara bra för att fortsätta ligga kvar i sängen (det har jag alltid många bra svar på annars). Underbart.

På min Miami-bucket list låg att upptäcka Miami South beach med springturism – att morgonjogga i Miami. Jag älskar springturism och att se en stad vakna är fantastiskt (om man inte är morgontrött).

Miami South beach då? Men åh! Ljuvligt! Stranden är enormt bred och övre halvan är hård nog att springa på.

IMG_6269.JPG

IMG_6279.JPG

IMG_6273-1.JPG

Vill man hellre springa på asfalt är strandpromenaden bred och härlig.

IMG_6291.JPG

IMG_6290.JPG
Längre söderut är alla hus av art deco-typ och det är så otroligt fint. Man kan riktigt se framför sig hur bulliga Cadillacs står på rad framför dem…

IMG_6288.JPG

IMG_6294.JPG

Det var en morgonjogg som levererade. Och sa jag att det var fint?
Miami South beach alltså. Nice.

IMG_6292.JPG