Grå dimma och mjukt adventsljus

Idag har Stockholm varit inbäddat i dimma från morgon till kväll. Ingen dålig sådan heller – man har knappt sett handen framför sig. Det kan ju låta deppigt värre men (nästan) tvärtom så var dimman idag helt magisk. Det var så otroligt häftigt! Den ganska kyliga luften var krispig och fukttyngd så det var som att gå i bruset från en porlande skogsbäck. Jag och Jesse tog en lunchpromenad och kunde inte få nog av att prata om den oväntat härliga inramningen. Och stanna och fota också, förresten.

IMG_6678

Badplatsen vid Tantolunden, Årstaviken. Vem är sugen på ett dopp?

Fast samtidigt behöver förstås världen lite hjälp på traven med ljuset den här årstiden. Idag fick det räcka med mörk inramning och adventsljusstakar och stjärnor åkte upp. Denna jul har vi större boende och större fönster så givetvis behövde vi investera i större stjärnor. 120 cm i diameter för att vara exakt. Varmt vita med nio uddar – älskar dem!

IMG_6680Borde vi ha fyra stycken till och med? Njäe… två räcker nog.

IMG_6682 IMG_6681 Rusta 199:- (exklusive sladd och sånt). Som hittat!

Följ mig!

Mer läsning...
En helg från fotbollsrum till dansföreställning på Stadsteatern