Årets gym: Rosa skrot och Årets PT: Milla – och två grymma tips!

Igår tog Rosa Skrot hem priset som “årets gym” i Guldhjärtat, branschens finaste gala. Det är de så otroligt väl värda! Rosa Skrot är mitt absoluta favoritställe – det är fint och harmoniskt, peppigt och motiverande, avslappnat och vänligt och så jobbar riktiga guldmänniskor där.
Fram till jul har Rosa skrot ett erbjudande om att köpa ett klippkort på 10 gånger för 1000:- istället för 1595:-. Jag som brukar kosta på mig att gå dit ibland till en engångskostnad på 180:-, för att få en extra motivationsboost, kommer ge detta till mig själv i julklapp. Tips!

IMG_4931

Tips nummer två är den som för mig varit årets PT och får ett eget, privat guldhjärta från mig om inte annat: Milla. Vi kommer förmodligen fortsätta träna en del ihop även under 2015, men för dig som inte tränat med henne ännu så tipsar jag om att hon nu tävlar ut en PT-timme som första adventstävling. Många fina bilder i det inlägget… med undertecknad både bakom och framför kameran. 🙂

IMG_2278

Milla vid mitt hemma-utegym vid Årstaviken…

IMG_1200

…och jag vid hennes i en lekpark i Aspudden.

Följ mig!