Mot blogger boot camp 2015!

Ja men visst kör jag blogger boot camp i år också. Förra årets kom inte riktigt upp i samma nivå för mig som det magiska eventet 2013, men det kan också ha varit för att jag hade lite annat för mig då. Som att köra skytteltrafik mellan barnkalas och att förbereda mig för att åka till Indien några timmar senare…

I år går blogger boot camp av stapeln lördagen den 14 mars, och jag ser fram emot en heldag proppad med träningsglädje och inspiration.

Jag har valt passen nedan – missar tyvärr några föreläsningar jag gärna skulle gå på (inte minst Claras) men jag vet att jag vill köra hårt fysiskt första passen för att sedan ta det lite lugnare senare på dagen. Dessutom gillar jag att passa på att testa att köra nytt och sådant jag inte kör annars, så såhär får det bli:

9.00 – Solid as a rock – Crossfit
10.30 – Rexona presenterar: Express Yourself (dans med Oscar Jöback)
11.45 – Barre Move (nytt träningskoncept med inspiration ifrån balett, yoga och funktionell träning)
14.00 – Moveoo (nytt koncept som bygger på rotationer, instabilitet och utmaning)
15.30 – Skitmat – mat, belöning och övervikt: varför viss mat driver folk till att överäta (föreläsning med Jakob Gudiol)
16.45 – Yin Yoga – leg release

Peppen! Ses vi där?

 

 

Följ mig!