En bättre onsdag 

I Stockholm fortsätter vi prata om vår. Den är tydligen officiellt här nu enligt meteorologbedömningen, sägs det.

Det känns så också. Solen värmer med säkert tiotalet grader och när himlen är blå lättar det mesta. Jag njöt solstrålar under en lunchpromenad och blev så till mig så jag till och med fotade Trekantens strandkant.

IMG_9040

IMG_9041

Kvällen spenderade jag på Söder med Clara. Vi inledde på Rosa skrot (mitt 10-klippkort börjar nyttjas rejält med andra ord) och körde PT-Johannas tuffa pass Stronger. Väldigt kul och riktigt utmanande. Sedan gick vi vidare och käkade hamburgare och pratade på Angry Diner.
En kväll med pepp i nivå med Rosa skrots vägg, och mer därtill.

IMG_9043

Som grädde på moset har jag dessutom bokat tågbiljetter som ska ta oss mot en riktigt rolig familjedestination över Kristi Flygare – jag ska berätta mer om det snart. Där kommer peppen hos barnen bli inte stor utan enorm och jag känner lite lika jag med.

En fin onsdag, som sagt, denna vecka som på något sätt släpar sig fram. Helt osannolikt att det inte är helg ännu!

Följ mig!