Vinnare: Valfri reseguide från Karavan förlag

Vad roligt att så många ville vara med och tävla om en reseguide från Karavan förlag! Det var otroligt svårt att välja, jag hade önskat att jag kunde skicka en guide till er allihop – men tyvärr inte. Däremot fick jag till slut två stycken att dela ut tack vare det stora deltagandet, och det är ju bättre än en.

Vinnare:

Åsa Lindell
Den 9 maj åker jag på min första dotter-mamma-kompis *2 resa
Filippa 13 år och jag ska till London tillsammans med min kompis o hennes 13 åring. Vi lämnar 9 barn o två män hemma (jag 3 barn o hon 6 barn 😉
Fyra dagar ska spenderas i London och det var 20 år sedan jag var där sist så skulle reseguide hjälpa oss att göra denna resa extra minnesvärd. Vi som inte är så bra på att planera o förbereda.

Alltså – den resan! – vad otroligt härligt det låter att få extra kvalitetstid med bara ett av sina många barn sådär. Det är ju så otroligt mycket värt! Hoppas ni får extra roligt nu med hjälp av guiden! Sätt den i händerna på barnen och låt dem lägga ramen två av de fyra dagarna, kanske? Ha en fantastisk lång-weekend!

Anneli Svanberg
I sommar ska jag för första gången ta med mig min 12-åriga son till London. Eftersom min son är en bokslukare är jag övertygad om att han själv letar upp platser han vill se om jag sätter ”Mitt London” i hans händer. Perfekt att den är på svenska och att den även verkar innehålla smultronställen som inte alla andra turister besöker.

Jag måste ju bara främja lite extra att du tänkt sätta boken i sonens händer. Barns upptäckarlust och reslust ska främjas! Ni missar väl inte Harry Potter-museet, hoppas jag? Det ska vara suveränt. Ha en härlig resa!

Mitt London

Jag lägger in en extra bonus också, för jag hade ju så gärna velat ha Florida-guiden i handen när vi åkte dit i vintras. Nu tror jag inte att jag kommer tillbaka dit på ett tag, så Ann med kommentaren ”Igår bokade vi flygbiljetter till Florida över nyår. :) Tre veckor blir vi borta med barnen. Så klart vill jag vinna boken om Florida så att vi kan få lite tips på hur vi gör resan oförglömlig” – om du vill ha mitt på resa oanvända men i soffan tummade ex av Florida så skickar jag den gärna till dig så ni får en extra härlig resa hela familjen. Njut och missa inte mina tips under länken här.

Ett annat Florida

Alla tre vinnare – maila mig era adresser på livetfrandenljusasidan.se at gmail.com!

Tack Karavan förlag och Svenska resebloggar för att jag fick anordna en så rolig tävling!