Fredagskänslan!

Vi har fredag igen – snacka om en vecka som rusat iväg med en hiskelig fart. Underbart med helg och för oss inte bara det utan vi inleder en semester som känns riktigt lång. Hela 1,5 veckas lata dagar väntar innan vi  åter har vardag med jobb, skola och förskola igen. Vi tar påsklov med skidåkning nästa vecka, och återgår till vanliga dagar igen när Stockholmsbarnen egentligen har lov efter påsken. Så jag önskar glad fredag med en vintrig bild, för i Vemdalen verkar snön ligga stabil.

Arbetsveckan avslutades dock lite sådär. Jag hostade massor inatt, och Max till viss del också. Så när han kom in till oss redan tidigt inatt och höll oss vakna länge så gav jag upp och bytte säng till hans som är 1,60 lång (dryga decimetern kortare än jag själv dvs). I tillägg till riktig risig sömn och hosta så är det massivt snorande från mig idag, så det var inte läge att gå till jobbet och sprida baciller. Jag har således för ovanlighetens skull jobbat hemifrån och öst i mig te med honung hela dagen. Det är nog egentligen samma sjuka som började förra fredagen som fortfarande har sitt grepp om mig. Inget allvarligare men jag hoppas på att bli lite piggare innan fjällresan väntar på söndag.

Men oavsett hosta och sånt…. så är det FREDAG och inledande av lång påsksemester – den känslan alltså. Fredagskänsla maxad!

Ha en fin helg, alla!