En ljuvlig dag i Klövsjö

Vi lämnade Vemdalsskalet idag och åkte de två milen till Klövsjö. Ryktet skvallrade om grymma svarta och röda pister åt de mer avancerade familjerna i kombination med ett tillräckligt litet mysigt system för tweeniesarna att själva åka runt i – och vi med mer blått fokus skulle enligt utsago också trivas. Jodå, ryktena hade alla rätt. Vi fick njuta varierade och långa backar som var hur fina som helst hela dagen och ett system där vi nästan kände oss helt själva. Noll köer verkligen, och när jag åkte mina första egna åk vid 15.40 fanns fortfarande nypistade sjok på sina ställen. Lägg därtill ett helt fantastiskt väder och jag kan intyga att vi haft en helt magisk dag. Bättre blir det inte!  

  Så vacker utsikt! 

  En svart pist redo för mig 15.40 efter en lång dag med familjeåkning.

  På Storhogna-sidan

  De är så duktiga! 

  12 av 14 samlade. Stella och Max längst till höger. 

    De här backarna alltså!

 En liten eftermiddagspaus. Max vilar liggande som vanligt (här efter att ha somnat i knappliften – kämpen! 🙂 )

Följ mig!

Mer läsning...
att göra i idre med barn
Att göra i Idre med barn (vinter) – från skidåkning till ridturer