Godmorgon vardag (och en liten teaser)

Jag lämnade det karga, svarta månlandskapet igår eftermiddag och anlände Sverige knappa 3 timmar senare. Att flyga till Island har verkligen gått smidigt, och jag är positivt överraskad av Icelandair.

Vid inflygningen i onsdags, kan det vara Blue Lagoon man ser under vingen tro?!

Vi landade i ett desto grönare landskap, och en ljus kväll lite extra upplyst av en nästan helt full måne. De är här nu, de allra mesta och längsta sommardygnen och när jag idag vaknat är det den 1 juni och en av våra tre absoluta sommarmånader har inletts. En av de där tre vi längtar efter resten av året, ungefär.


Landade vid 21.30 och var hemma närmare 23. Som Sverige doftar nu förresten! Det bara slog emot mig så kraftigt när jag gick av bussen i Nacka. Underbart!

Jag är lite extra trött denna måndagsmorgon, det är två timmars tidsskillnad mellan Sverige och Island och även om jag oftast inte blir så påverkad av tidsomställning så hade jag igår svårt att somna och så behövde jag gå upp till en frysande Max flera gånger inatt också. Well well. Det blir till att bita ihop idag så är jag säkert återställd imorgon!

Jag har så mycket mer kvar att skriva om Island, detta fantastiska land, så det kommer att droppa in fler Islandsinlägg regelbundet framöver. Men nu är det vardag (och idag en enormt regnig sådan, hua!) och dessutom drar Sofys juniutmaning igång så det kommer att komma träningsinlägg varje dag och lite annat smått och gott förstås.

Just ja, så tänkte jag berätta något lite (mycket) extra roligt också men det väntar jag med tills på fredg för det passar bra med juniutmaningens tema då. Vilken teaser, va?