Om packning, handbagage och necessären

Mitt bästa tips när det gäller packning handlar nog om småförpackningar. Det är överlägset! Jag har alltid en liten necessär i träningsväskan med alla produkter jag vill ha men i miniformat. Bara man spar de mest praktiska flaskorna – de som håller tätt och är enkla att fylla på – så kan man lätt använda sina krämfavoriter efter varje träning eller under en extra lång helg på resande fot. Att åka med endast handbagage är inget problem! 

  

Skenet bedrar – här i finns mina favoritprodukter; schampoo, balsam och volymspray från Redken till exempel, och hela lilla necessären innehåller min och Max packning för hela helgen. 

Till huden är jag väldigt noggrann med tvätt, ansiktsvatten, hudolja och olika fuktkrämer natt och dag när jag är hemma – men reser jag känner jag inte att det funkar att släpa riktigt allt och att variera med alternativa produkter några dagar är inga problem för mig (trots min utmanande känsliga och orena hy). Jag fick hem den här smarta produkten från Nivea att testa – Micellar water 3-in-1 – och den åker direkt över i en liten sprayflaska och ersätter tvättcreme och ansiktsvatten under helgens resa. Egentligen kan den nästan ersätta fuktkrämen också – men där kompletterar jag ändå då torrhet är mitt största problem med min hy. 

  Rengör på djupet, tar bort smink och återfuktar – toppen! CC cream med lätt färg är en annan smidig allt-i-ett-produkt.

Vi har för övrigt fått plats med allt (?) i handbagageväskor, jag och Max, så snart drar vi!