Packningsångest deluxe

Nej, vi ska inte åka långt jag och Max. Vi ska inte åka off heller – allt löser sig, det finns affärer. Men ändå har jag ovanligt mycket packningsångest – jag som egentligen brukar slänga ihop en lämplig packning på några minuter på ren rutin. Håhåjaja.
Vädret i Finland kan ju förmodas vara lika ombytligt som i Sverige, och det som först såg ut som en rätt regnig helg gjorde att jag tänkte smart med praktiskt och regntätt. Ikväll ändrades rapporterna till minimalt med regn och ganska varmt, och jag ändrade i packningen till lite snyggare kläder och mindre praktiskt. När jag nu ska stänga väskan och tänkte kopiera in en skärmdump från yr.no i detta blogginlägg så är det ändrat IGEN och nu verkar det bli tillräckligt med regn för att regnkläder till framför allt barn och möjligen även vuxenfötter är ett måste. Kom igen?!

  
Jag skulle kunna ändra ”enbart handbagage” på flyget hem till en incheckad väska men har ingen lust framför allt för att jag inte orkar vänta på väskan på Arlanda utan bara kommer vilja traska ut till väntande familj på söndag.

  Liksom detta – en vuxen och ett barn, 4 dygn, växlande väder, badkläder och dubbla par skor. I en kabinväska och en liten barnväska. Rutinerat och duktigt eller naivt och dumdristigt?

Nåväl. Det ska väl lösa sig, allt. Imorgon blir det dock först en jobbdag innan vi beger oss till Stadsgårdskajen och gör oss redo att gå på båten som tar oss över Östersjön. Oh the joy!