Att bli höggravid på en helg sådär

Jag vet inte vad som hände den här helgen riktigt, men det känns som att jag blev höggravid över en natt eller nåt. Jag var inte alls så pigg senare på lördagen som jag trott, utan efter Stellas innebandy som vi två åkte på så lade jag mig i soffan och sedan kom jag inte upp därifrån på 5 timmar. Det var den dagen det. Men den peruanska kvällen orkade jag iallafall med.
Idag har jag varit lite piggare men helt hundra är varken humör eller kropp. Jag har haft mycket sammandragningar, lite ont i ryggslut och mage och halsbrännan är här nu. Oh the joy! Jag misstänker förstås att det är främst förra veckans hårda jobbtempo som spökat och även om jag denna vecka har väldigt full kalender och mycket som ska göras så blir det nog snäppet bättre än förra veckan som innefattade en tuff deadline fredag eftermiddag. Jag ska göra mitt bästa att styra veckan åt det lite lugnare och smartare – som i mer eftertänksamma – hållet. Men det är svårt.. världen (som i jobbet) stannar ju inte direkt av i tempo bara för att jag blir mer sliten.
Jag räknar med att jobba fram tills två veckor före due date, och min överlämning påbörjas denna vecka så det kommer nog bli riktigt bra.

Annars har en rolig grej den här helgen varit att vi äntligen bestämt vilken tapet vi ska ha i vårt matrum. Vi har disktuerat målning vs tapet (och vilken tapet) i närmare ett halvår nu men har enats om att tapet blir varmare och trevligare än färg, och idag åkte vi till Måleributiken i Alvik och fick fantastiskt bra hjälp. Vi visade bilder och pratade om den känsla vi vill få, vad vi gillar och inte och fick en hel massa inspiration och har (nog) bestämt oss för Cole & Sons paisleymönstrade ”Malabar” i en ton som fångar upp guld och koppar från andra detaljer på våningen. Det ska nog bli bra! Dessvärre verkar inte leveranstiden vara på vår sida inför det far- och morfar besök som väntar snart för lite bygghjälp, men vi håller tummarna…

  

Mönster och miljöinspiration på tre bilder och tänkt nyans nere till vänster.