Bokningsmissen..? Och snart tjejhelg i Köpenhamn…

För några dagar sedan var en rubrik i resebloggutmaningen ”bokningsmissen”, men jag hade inte riktigt någon inspiration att skriva om det. Jag kan knappt minnas att jag gjort någon riktig blunder i bokningsväg. Ingen större felaktig bokning eller så vad jag kan minnas, iallafall. Jag har liksom koll på sånt – trippelkollar och jämför och lägger stort engagemang vid bokningar.

Ikväll hade jag just landat i soffan i godan ro efter en alldeles för lång och intensiv jobbdag, och tittade lite på messenger där Köpenhamnsdiskussionerna börjar gå varma. Halva ligan av oss 12 som kommer göra Köpenhamn i helgen kommer dit redan ikväll, och peppen är stor. Helt plötsligt började hotellbokningen efterlysas och strax ringde min telefon. Men, den här gången var det ju inte jag som bokat, utan min kompis Anna? hävdade jag bestämt.
Eller?

Diskussionerna blev inte färre (och nej, ingen bokning fanns i mitt namn på hotellet som ska husera 8 av oss…) och tjejerna på tåget hann bli inte så lite nervösa. När sedan Anna, aka ”tjejen med kanske mest koll i hela världen” bestämt nekade till att ha bokat och åter hänvisade till mig blev jag lite nervös jag med. Och, bildbeviset från vår chat där jag uttryckligen sa att jag bokat gjorde mig både än mer nervös (hade jag det?) men också lugnare. Jag skulle ju inte säga det om jag inte gjort det…? Eller?

Nejdå. Allt var i sin ordning den här gången också. Fast att jag inte ens mindes att jag bokat hotell åt hela ligan är ju lite lätt oroväckande. Haha!

Så med det sagt så var det ingen miss den här gången heller, och tjejerna ska nog ha en varsin säng att sova i inatt. Själv behöver jag jobba imorgon så jag, liksom Stockholmsvännen och Göteborgsborna, anländer imorgon och så blir vi fulltaliga lagom till helgens start. Fint så! Hoppas jag sover bra inatt bara, jag är inte mitt piggaste jag för tillfället tyvärr.