Dagens depp och pepp

Depp att mitt öga inte är bra. Det blev lite bättre efter läkarbesök nummer 2 (och kräm 2*2) men aldrig bra och det är åter sämst igen. Jag är röd, svullen, rynkig och det kliar och gör ont. Pepp på hoppet – idag läkarbesök nummer 3 och ännu ny kräm. Håhåjaja.

Depp att mitt fina mobilskal från By Malene Birger gått sönder allt för snabbt (5 månader är väl lite?) men pepp på att jag ändå snart inte behöver det. Jag har just beställt en iPhone 6S plus 128gb och det känns som en riktig hit som föräldraledighetstelefon. Dyrt abonnemang men finns inte så mycket att göra åt det – och lite spars genom att lägga in iPad-abonnemanget i det nya. Alltid något. 

  

Men peppen i ny telefon av nyaste modell (det var inte igår..) – den är enorm! Givetvis blir det guldfärgad. Jag älskar guld, och rosé var för rosa för mig.


Depp
på att detta är sista onsdagen med gravidyoga på Sturebadet. Så bra och välgörande det varit! Dock pepp på att nu kunna följa Stella på fotbollsträning som krockat hela hösten. Det blir kul, och yoga och andas får jag se till att göra hemma! 

  

Igår på gymmet. Idag heter ny vecka 34. Hej och välkommen!