Höst igen! Det betyder att börja drömma om vinterns skidåkning. De senaste åren har vi åkt till alperna varje februari, och den senaste destinationen var Hochgurl/ Obergurgl. Det var verkligen grymt på alla sätt och vis – läs mer här.

Häromdagen skickade en av vännerna över en film som han satt ihop från vår resa där. Alltså, hur inspirerande (och cool!) är den inte?

Nu ska jag ju inte direkt hävda att det lika gärna hade kunnat vara jag på filmen (även om jag syns på någon liftbild) – för personen under hjälmkameran och bakom filmmakarspakarna är som NHL-spelare om man jämför med mig som kanske harvar någonstans i trean eller så. Men glädjen och njutningen var lika stor för mig också – även om jag vad gäller offpist snarare låg i en glad och snöig hög än susade fram mellan trädtoppar. Skidåkning är en känsla och inte en gren att behärska, osv. 

hochgurgl obergurgl

Ångesten över att missa årets resa är rätt stor trots den fina anledningen vi har till det, men vi kommer igen. St Anton februari 2017?

3 Comments

  1. Åh vad Nice! 2017 blir ditt år, ingen tvekan där inte. Läste lite bakåt: ta det lugnt. Ingen tackar dig för att du biter ihop. Vila och ta dig lite lugnt innan bebisentré, om du innerst inne skulle vilja. Varma kramar!

    • livetfrandenljusasidan.se Reply

      Eller hur, man vet ju numera att den där första tiden med mer begränsningar är så kort – och samtidigt ack så ljuvlig och värd att njuta av. Fokus på en sak i taget.
      Ja… jag försöker ta det lite lugnare men det är inte helt lätt när man är så ovan vid både att vilja och att behöva det. Tack snälla! Kram!

  2. Pingback: Obergurgl - en dold pärla i Österrike / Ötztal - Diamond of the Alps

Write A Comment