resepodd

Att Resa – podden är ute! (och såhär lyssnar du)

Nu finns mitt och Annikas första avsnitt i vår resepodd ”Att Resa – podden” ute på iTunes (mm) att lyssna på! Tjoho! I första avsnittet pratar vi lite allmänt om resandet och några olika kategorier av resenärer. Med det kan du som lyssnar både få en känsla för vilka vi är, och kanske fundera lite kring vilken typ av resenär du är, och vad du gillar när du reser. En form av intro men förhoppningsvis med en känsla av trevlig lyssning. Vi spanar också kring lite trender inom resandet just nu.


Äventyrare och campare eller inte? Aktiv semester med träning och upplevelser, eller mest fokus på avkoppling och njutning?

Det känns superkul att vara igång, och jag ser redan fram emot att om knappt två veckor släppa nästa avsnitt då vi djupdyker i vårt första mer specifika ämne – det då väldigt aktuella ”Att resa under julen”.
Har ni feedback eller frågor så maila oss gärna (hej @ attresapodden.se eller livetfrandenljusasidan.se @ gmail.com), eller kommentera på något inlägg.

851x315_facebook_attresa


Du kanske är ny att lyssna på podcasts? Då följer här lite info om hur du går tillväga.

 1. Via en podcaster-app i din smartphone
  Det här föredrar jag, som lyssnar på podcasts ofta – till och från jobb, under promenader osv. Ladda ner en app, jag kör Podcaster i min iPhone.
  Sök ”Att resa”, så ska du hitta podden som en ”podcaster”.
 2. Via iTunes
  Via smartphone ser det ut som ovan ungefär, och från en dator som nedan. Sök – välj Podcaster, kolla resultatet bland podcasters.
  Att Resa podden itunes
 3. Via datorn – antingen via iTunes (se ovan) eller via vår hemsida attresapodden.se.

  attresapodden se

Undrar du om vår snygga logga förresten? Den står duktiga art directorn och grafiska formgivaren Pernilla Förnes för.
Teknisk pepp och mentorskap? Grymma Clara aka Styrkebyrån. Hennes och Johannas podcast Styrkebyrån hoppas jag ni redan lyssnar på?

_____________________________________________________________________
Ett stort tack Universal Sony Pictures som sponsrar vårt första avsnitt.