Återbesök, första utflykterna och i målbilden

Förutom den där korta promenaden för ett några dagar sedan så har det varit hemmaläge för familjens minsting. Igår var det dock dags för återbesök på BB och när vi ändå skulle ge oss ut – i kombination med att allt flyter på smidigt hittils med nöjd bebis som lärt sig amma osv – så gjorde vi den lite längre. Så hon fick glida ner i mysiga overallen…

…och gå på indisk lunchrestaurang, och sedan var det tydligen läge att gå på Alpingaraget. 4 dagar och dags för sådan premiär tyckte inte minst pappan.

Återbesöket gick jättebra. Förutom att det krävdes en hel massa stick för att få ut blodproverna till diverse tester vill säga. En massa som i dubbla stick i en hand, stick i andra handen, stick i pannan och så åter till handen igen. Stackars liten! Men det är ju för en god sak och några stick kommer de över, de små. Hennes viktnedgång är väldigt liten, från 4060 låg hon nu på ca 3980 så de trodde att hon är på väg upp igen. Det kan jag tänka mig, för det äts friskt och är inget problem på tillgången. Snarare tvärtom, värmekudde och väckningsmatning var just igår läget här för att undvika mjölkstockning som det började visas tendenser till. Bättre nu, som skönt är.
En godkänd läkarundersökning var verkligen hur skönt som helst, och nu är vi verkligen på andra sidan. En välmående bebis hos oss. 9 månaders väntan, längtan och viss oro är över.

Med det var det klart läge för att faktiskt kliva in i den där målbilden jag haft under hösten. En bebis bland oss, och en kväll framför brasan. Först med lite glöggmys, och efter barnläggning med chark på bordet och ett glas rött i handen. Alltså, den målbilden var mer än värd kan jag säga – det kändes just så otroligt skönt och härligt som jag drömt om och sett fram emot.

 

 Jag lovar, han lade ner telefonen när jag anslöt. 🙂

 

Idag promenerade vi till Nacka forum för en kort spaning och lite finkaffe, och när vi kom hem efter promenad även hem sov hon fortfarande. Inte så betungande ännu, denna bebis. Lugnet före stormen säkerligen, men det är ju inte fel med lite gräddfil såhär i början.

Följ mig!