Maxad skidinspiration – i bilder och i podd

Nu har vi släppt ett nytt avsnitt av Att resa-podden. Rubriken är ”Att resa till alper och fjäll” och som den antyder så är det skidinspiration som är ämnet. Vi har Sofia Bursjöö som skriver tränings- och outdoorbloggen Uppochhoppa som gäst och pratar om destinationer från Japan och Kanada till Sverige och Hestra – men allra mest pratar vi om Alperna, och rent allmänt om sådant som gör skidåkning och skidresor så njutningsfullt. Ni vet; bästa upplevelser och den ultimata skiddagen och sådant – och jag kan lova att det är långt ifrån enbart perfekt manchester och alptoppar som skidglädje sitter i. Jag pratar om några specifika tillfällen och tänkte istället för att skriva mer text lägga in några bilder som är ungefär sådana jag pratar om.

Som vanligt kan du lyssna på podden i iTunes eller via poddens hemsida.
Mäktiga alptoppar. 

Glädje i snön med en kompis man tycker enormt mycket om, och förtroligheter i en lift utan störningsmoment.

Nypistad manchester.

En krispig vedugnspizza eller färsk pasta på en  alptopp. En paus i solen.
skidinspiration

Att varva ner i en bubbelpool efter en intensiv dag i pisterna.

skidinspiration

Så – in och lyssna! Vad tycker du? Blir du sugen på att åka skidor eller åka på skidresa? Vad är det bästa med skidsemester enligt dig? Berätta gärna!

skidinspiration

I skidavsnittet sponsras vi av Snowtrex, som du kan boka din skidresa på allra smidigaste sätt genom. Prisvärt, stort utbud, snögaranti och annat – och med andra ord behöver du knappt tänka på alla de där misstagen jag pratade om i det här inlägget