Att ha gett sig själv en riktigt fin present

Jag har suktat länge, och nu var det äntligen dags. Jag har blivit med en ny dator! Och inte vilken som helst utan en MacBook, vilket innebär att jag för första gången byter från PC till Mac. Vi får se hur stor omställningen blir, men jag är redan iPhone trogen sedan många år och i hemmet finns också både ett gammalt MacMini och AppleTV så helt novis är jag inte. Jag funderade länge och väl men valde den allra minsta varianten; nyaste MacBook, för jag tror att det viktigaste för mig är att lätt kunna ha den med mig och känna att den är smidig. Med sina 0,9 kilo och slimmade design passar den utan problem i handväskan. Min gamla dator är otroligt trött, så jag hoppas att jag kommer att svära frustrerat betydligt mer sällan nu, och inte minst kommer kunna redigera bilder på ett bättre sätt. Med andra ord en riktig boost till bloggandet!

Jag åkte till Apple Store i Täby för att köpa den, för ska det köpas en riktigt fin Apple-produkt känns det liksom värdigast att göra det där. Det gjorde jag rätt i kände jag när jag var där, för hjälpen var extra bra och man gav en massa tips och tricks kring hur jag bäst kan kombinera deras produkter såväl som tjänster.

Förresten så är det ju alla hjärtans dag idag! Vi firar inte det hos oss, då vår bröllopsdag ligger två dagar senare och vår egen dag känns betydligt viktigare än en allmän ”kom ihåg att tycka om varandra”-dag. Däremot vet jag sedan förra året att det var ett stort misstag att inte ha köpt fina kort åt barnen som mödosamt komponerat kärleksfulla hälsningar med glitter och allt åt oss föräldrar så nu ska jag skriva några väl valda ord till dem och laga lite extra god mat inför kvällen. Och så gick ännu en vecka till handlingarna.

 
Lördagsmiddagen – vitvinsprovning och enormt god mat med kompisar. Extra fin lördag!